Cox logo www.cox.be

Wij doen het voor u. Zo kunt u úw zaken doen!

Iedere website die we bouwen begint met een goed gesprek. We documenteren ons over uw diensten en producten, uw leveranciers, uw concurrenten, ... Als een slimme medewerker met kennis van zaken gaan we aan de slag, met minimale tussenkomsten van u.

ontwerpen en bouwen van websitesWij ontwerpen en bouwen voor u een unieke website die de huisstijl en filosofie van uw bedrijf uitstraalt. Vanuit technisch oogpunt doen wij dit strikt volgens de W3C normen.
tekst en inhoud van websitesTeksten moeten helder zijn. Wij zorgen ervoor dat de juiste boodschap wordt overgebracht.
afbeeldingenBeelden zeggen meer dan woorden. Wij verweven uw foto's met de teksten. Zo kneden wij uw website tot uw verhaal.
online verkopenWanneer u online wilt verkopen bouwen wij rondom onze robuuste motor uw webshop op maat. We houden rekening met uw bedrijfsprocessen, uw prijsstrategie en uw betalings- en leveringsopties.Ook voor uw e-mails » kunt u op ons rekenen

Online verkopen!

online verkopenRondom onze robuuste motor bouwen wij uw webshop op maat. Met enkele klikken bestellen uw klanten online uw producten en diensten.

Hoe overtuig je Google?

 Search Engine Optimization oftewel SEO is vandaag de dag een chicque - vaak dure - term. Maar wat is SEO eigenlijk? Kort samengevat: Google overtuig je met een website die technisch in orde is. Een website gebouwd volgens de W3C standaarden is daarbij de norm. Vervolgens - en net zo belangrijk - overtuig je Google met relevante inhoud en informatie. Verder zijn het andere websites die Google overtuigen met doorverwijzingen of externe linken naar uw website. De kwaliteit van die linken is daarbij zeer belangrijk. Van welke site (Trustrank) komen ze en wat is de inhoud van die externe site? Je ranking stijgt met het aantal kwalitatieve doorverwijzingen naar uw website. Een link naar uw website op de website van een leverancier is een voorbeeld van een goede kwalitatieve doorverwijzing.

» Contacteer ons voor een goed gesprek «
copyright © 1997 - 2019 COX NV
Deze website is opgemaakt in HTML 5, de nieuwste HTML-standaard. Deze website is ook 100% XHTML 1.0 conform.
Ook uw website maken wij op in HTML 5. U wilt toch ook dat uw website perfect werkt in alle webbrowsers en op de nieuwste tabletcomputers en smartphones?
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!
Jandeco Invest
Kribbe Bethlehem Kinderopvang Antwerpen
Keurslager Claus Aartselaar
Pierrot Cars
Tuinen & Bouwen
COXmark kassarollen