Cox logo www.cox.be

U kunt altijd en overal e-mails versturen en ontvangen!

e-mail everywhere anytime

Met uw Smartphone of Tablet (IMAP TLS/SSL-beveiligd)

Met de mail-applicatie van uw Smartphone of Tablet (iPhone, iPad, Blackberry, Galaxy, ...) kunt u - waar ook ter wereld - uw mails lezen en versturen. Dit werkt via een Wi-Fi netwerk of via uw GSM-abonnement. Het Wi-Fi netwerk kan het beveiligd netwerk bij u thuis of op kantoor zijn. Maar het kan evengoed een Wi-Fi hotspot in Spanje zijn.

Met uw PC en een e-mailprogramma (IMAP TLS/SSL-beveiligd)

Met uw PC en een e-mailprogramma genre Outlook of Thunderbird heeft u dezelfde mogelijkheden als met uw Smartphone. Alleen zal de verbinding met het internet hier meestal via een Wi-Fi netwerk of via een bekabeld netwerk (bv. op kantoor) verlopen.

Met een PC en een internetbrowser (Webmail via http-secured)

Heeft u uw pc of smartphone niet ter beschikking? Dan kunt u via eender welke computer met een internetverbinding uw mails beheren. U gebruikt de webbrowser genre Firefox, Chrome of Internet Explorer. Via deze weg kunt u ook uw paswoord veranderen, eventueel een auto-reply instellen of de mail forwarden naar een ander e-mail adres.

Uw emailserver veilig in een datacenter

Wij werken met de oerdegelijke Postfix en Dovecot servers in een Linux omgeving. Deze servers zijn veilig ondergebracht in verschillende datacenters. Wij zorgen voor backups, virusscanning, spamfiltering,... Hiermee kunt u en uw medewerkers mails lezen en versturen zoals hierboven beschreven. Klanten die liever met een hosted of eigen Microsoft Exchange Server werken helpen wij graag met raad en daad.


Meer informatie? Bekijk onze prijzen »

Bij IMAP blijft de mail op onze servers staan. Dit heeft voor u veel voordelen!
  Altijd en overal! Al zit u midden in de woestijn zonder smartphone en zonder pc. Een oase met een internetcafe volstaat om te mailen.
  U moet geen backups maken van uw e-mails. Dat doen wij volgens uitgebreide procedures. Wist u dat onze servers een uptime hebben van 99.999%?
  Wanneer uw pc of smartphone kapot is - hoe spijtig dit ook is - over uw mails hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Die staan veilig op onze servers.
  Uw mails worden bewaard in mappen. U kunt mappen bijmaken om uw mails en werk beter te organiseren. Denk maar aan een map "Offertes", een map "Personeel" of "Prive" of ...
Een e-mail adres
genre naam@uwbedrijf.be
Is beter dan uwbedrijf@teleproxistarxyz.be
Is er ook voor uw medewerkers
Dns-instellingen kennen geen geheimen voor ons!
DNS is de ruggengraat van het internet en emailverkeer!
» Contacteer ons voor een goed gesprek «
copyright © 1997 - 2019 COX NV
Deze website is opgemaakt in HTML 5, de nieuwste HTML-standaard. Deze website is ook 100% XHTML 1.0 conform.
Ook uw website maken wij op in HTML 5. U wilt toch ook dat uw website perfect werkt in alle webbrowsers en op de nieuwste tabletcomputers en smartphones?
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!